Welk type bed past het best bij jou ?

Slapen heel belangrijk en veel mensen onderschatten dat een beetje. Slapen zorgt er namelijk voor dat energie hebt de dag erna. Wel is belangrijk om een goed bed te hebben om lekker te slapen. Het kiezen van een juist matras is natuurlijk daarbij heel belangrijk. Maar ook het type bed is daarbij ook heel erg belangrijk. Er bestaan heel veel verschillende type bedden maar hoe weet je welk type bed bij jou past. Hou je het juiste type bed kiest vertelt de Suite in dit artikel.   

Logeerbed 

Een logeerbed hoeft niet een heel speciaal bed te zijn, toch is het wel belangrijk dat je gasten een goede nachtrust hebben. Ook is het soms heel prettig dat je het logeerbed kan opbergen omdat je eigenlijk geen plek hebt voor een logeer bed. Er bestaan veel verschillende soorten logeerbedden je kunt kiezen voor een normaal tweepersoonsbed , twijfelaar of een bed die je kunt uitschuiven. Een Uitschuifbed kan heel erg handig zijn, deze hebben kan je leuk aankleden met bijvoorbeeld leuke sierkussens. Ook kan je het bed schuiven zo creeër je meer ruimte en als er dan twee mensen komen slapen klap je hem weer uit. 

Twijfelaar 

Een twijfelaar is perfect voor pubers die een beetje dingen aan het uitproberen zijn met vriendjes en vriendinnetjes. Een twijfelaar is een combinatie van eenpersoonsbed en een tweepersoonsbed. .De pubers hebben hebben over het algemeen niet een super grote kamer. Een tweepersoonsbed is vaak te groot in die kamers, je kunt dan beter kiezen voor een twijfelaar. Twijfelaar bedden zijn in de afgelopen jaren erg populair geworden.  Twijfelaar bedden hoeven niet alleen populair te zijn in een kamer van onze pubers maar kunnen ook dienen als logeerbed of in kamers die niet zo groot zijn 

Eenpersoonsbed/ tweepersoonsbed

Een eenpersoonsbed worden veel gebruikt bij kleine kinderen die net uit de ledikant komen. Een tweepersoonsbed is voor deze kinderen nog te groot en te breed. Ze verzuipen in een tweepersoonsbed als je ze daar in legt. 

Een tweepersoonsbed komt van pas als je een partner hebt. Het is erg prettig om tegen je partner aan te liggen en daar is eenpersoonsbed te klein voor 

Welk bed bij jou past ligt er dus echt aan waarvoor je het bed gaat gebruiken. Ook ligt het vaak aan de leeftijd  van de persoon welk type bed het meest geschikt is.    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *