Wat zijn de populairste damesschoenen van het moment?

Dat je veel bekende en onbekende merken hebt op het gebied van fashion is bij iedereen wel bekend. Als je door jouw stad loopt kan je jouw geluk niet op als je op zoek bent naar fashion winkels. Er is namelijk zo veel mode te koop. We zien steeds meer pop-up stores waar meiden hun eigen merken lanceren zodat ze echt kunnen doen wat ze leuk vinden. Maar hoe is dat met schoenen? Wat zijn nu de populairste damesschoenen van het moment?

New Balance

New Balance is het populairste merk onder de dames. Dat komt omdat sneakers steeds meer en meer worden omarmd en de New Balance hebben een unisex uitstraling. Veel van deze schoenen kan je namelijk zowel als man als vrouw dragen. Maar er zijn natuurlijk ook zat New Balance schoenen die specifiek voor de dames zijn ontwikkelt. New Balance is vooral erg populair onder de jeugdige doelgroep.

Red Rag

Een ander populair merk is Red Rag. Dit merk is wel voornamelijk populair bij vrouwen boven de 30 jaar. Je kan dit populaire merk vinden in de speciaal winkels. Red Rag is een Nederlands merk met echte Nederlandse designs. Dit zorgt er voor dat het merk ook steeds populairder onder de Nederlanders wordt en ook meer en meer omarmd.

Via Vai

Een ander enorm bekend en razend populair merk onder de 30-plussers is het merk Via Vai. Wil je Via Vai kopen? Bekijk dit merk dan eens online of in een fysieke winkel. Laat je daar dan ook eens goed adviseren over de verschillende mogelijkheden zodat je jouw perfecte schoen kan uitkiezen.

Top 3

Ben je het eens met onze top-3? Laat het ons gerust weten als we ergens compleet de plank mee misslaan. Wij zien alleen dat deze drie merken steeds populairder worden als we de verkoopcijfers goed bekijken.