Verras je vriendin met een origineel cadeau

Het vinden van een origineel cadeautje voor je vriendin kan een uitdaging zijn. Hoewel je haar goed kent, lukt het maar niet om een goed cadeautje te verzinnen. Je wilt natuurlijk niet aankomen met de standaard cadeaus als parfum en douchegel. Hoewel dit ook heerlijk is, mag je best wat meer uitpakken en out of the box denken. Om je een eindje op weg te helpen, geven wij je graag een aantal tips voor cadeautjes waarmee jij jouw vriendin gegarandeerd verrast!

Sieraden

In principe maak je elke vrouw blij met sieraden. Of dit nu gaat om armbandjes, oorbellen of dames horloges, we kunnen er geen genoeg van krijgen. Wel is het belangrijk dat je bij het geven van een sieraad vooraf goed nadenkt over wat ze mooi vindt. Sieraden zijn namelijk erg persoonlijk en het zou zonde zijn als je investeert in een sieraad waar ze niet erg enthousiast van wordt. Let daarom goed op sieraden die ze momenteel al draagt of vraag naar wat ze mooi vindt.

Beauty en wellness

Op het gebied van beauty en wellness zijn er veel leuke cadeautjes die je kunt geven, die nét wat verder gaan dan de standaard douchegel. Veel vrouwen vinden het heerlijk om zichzelf te verzorgen en even een momentje ontspanning te pakken. Geef haar daarom een wellnesspakket, waarmee ze de badkamer kan omtoveren tot luxe spa. Hierbij kun je denken aan een scrubje voor het lichaam en verzorgingsproducten voor het gezicht. Ook serums en oliën doen het altijd goed.

Dagje weg

Een goede manier om haar te verrassen is door haar een dagje mee uit te nemen. Dit kan zijn naar een mooi natuurgebied waar jullie met prachtig uitzicht kunnen dineren of een wijnproeverij mogen doen. Maar dit kan ook een dagje naar een concert, museum of andere activiteit zijn. Dit is natuurlijk afhankelijk van wat ze leuk vindt en wat jouw budget is.