Op naar Black Friday 2022

Black Friday 2022 geeft je weer de mogelijkheid te profiteren van allerlei kortingen op alle producten bij verschillende winkels. Oorspronkelijk komt deze trend uit Amerika, waar al jarenlang Black Friday gevierd wordt. Tegenwoordig doen we in Europa ook massaal mee aan deze viering vol kortingen. Tijdens Black Friday kun je namelijk kortingen verwachten op alle producten en merken en in vrijwel alle winkels. Niet alleen in Amerika, ook in Nederland. Het maakt dus eigenlijk niet uit waar je naartoe gaat, overal vind je kortingen tijdens Black Friday 2022.

Wanneer is Black Friday?

Black Friday valt altijd de dag na Thanksgiving zoals ze dat in de Verenigde Staten vieren. Oorspronkelijk is Black Friday alleen op die vrijdag, eens per jaar. Maar wanneer is Black Friday dan precies? Black Friday valt in 2022 op 25 november. De precieze datum is ieder jaar anders, maar in ieder geval altijd op vrijdag. En tegen het eind van november. Tegenwoordig kun je bij veel winkels en webshops zelfs de hele week voorafgaand aan Black Friday al genieten van hoge kortingen. Zo kunnen ze de drukte een beetje verdelen.

Profiteren van korting tijdens Black Friday 2022

En aansluitend aan Black Friday is er vaak nog het Cyber Weekend en Cyber Monday. Dan gelden er nog steeds kortingen, maar die gelden dan grotendeels alleen online. Je hebt dus meer dan een week om te profiteren van allerlei kortingen. Wel is het goed om de folders van winkels en de webshops in de gaten te houden, want vaak wordt er ook nog gewerkt met dagdeals. Die zijn dan in de week voorafgaand aan Black Friday alleen op bijvoorbeeld de woensdag geldig. Als je daar niet van op de hoogte bent, kun je zomaar een deal mislopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *