Geen winter te koud met deze jas

Hou jij van buiten zijn, maar heb je een hekel aan kou en nattigheid? Dan heb je een jas nodig die jou tegen alle weersomstandigheden kan beschermen. Het liefst ziet deze jas er dan ook nog eens modieus uit én zit deze natuurlijk heerlijk. Lijkt het onmogelijk om deze te vinden? Dan heb je nog geen kennis gemaakt met de jassen van Woolrich. Dit merk heeft in de afgelopen 180 jaar alle kennis en ervaring opgedaan om de perfecte jas te kunnen produceren. En daar kun jij van profiteren.

De beste winterjas van je leven

Het merk Woolrich werd in 1830 opgericht door John Rich en Daniel McCormick. Waar zij oorspronkelijk begonnen met de productie van wollen dekens, switchen zij na een aantal jaar naar de productie van jassen met dezelfde eigenschappen als de dekens. De vraag naar warme en comfortabele kleding steeg enorm en daar speelde het merk handig op in. Tegenwoordig heeft het merk een groot aantal verschillende jassen in het assortiment. Zo is er een Woolrich winterjas voor iedereen. De parka’s met bontkraag zijn nog steeds het meest bekend, maar er zijn jassen in veel meer stijlen. Wat de winterjassen allemaal gemeen hebben, is de geweldige kwaliteit. Ze beschermen je uitermate goed tegen alle weersomstandigheden.

Kies de stijl die bij je past

Ben jij iemand die elk vrij moment in de natuur doorbrengt? Of ben je op zoek naar een jas die er representabel uitziet voor naar je werk? Met een Woolrich winterjas kan het allebei. De jassen worden allereerst ontwikkeld met het oog op de prestaties, maar het design wordt ook zeker niet vergeten. Het uiterlijk van de jassen wordt steeds subtiel aangepast naar het huidige modebeeld. Zo zijn de jassen eigentijds en tegelijkertijd tijdloos. Welke jas houdt jou de komende jaren warm?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *