Feestdagen die ondanks de Corona maatregelen door kunnen gaan

De Corona-crisis en de bijbehorende maatregelen hebben iedereen in hun dwang. Overal waar je komt gaat het al snel over de crisis en de maatregelen. Iedereen wordt er door getroffen. We zijn aan huis gebonden en de economie krijgt een flinke klap te verdragen. Grote evenementen kunnen niet doorgaan en ook persoonlijke feestjes moeten worden afgelast. Hoe vervelend het ook is voor die marathon loper die al een half jaar aan het trainen was voor de Marathon van Rotterdam, of die liefhebber die zo enorm uitkeek naar het Songfestival in eigen land. Door deze ziekte zijn er momenteel belangrijkere zaken om rekening mee te houden. Ondanks alle evenementen en feesten die niet meer door kunnen gaan zijn er gelukkig nog altijd dagen om de gene die jij leuk vindt in het zonnetje te zetten. In deze blog behandelen we twee van deze dagen.

De dag van de zorg

Elke tweede dinsdag van Mei is het sinds jaar en dag, de dag van de Zorg. Deze dag waarop de zorg eens extra in het zonnetje wordt gezet wordt ook wel de dag van de verpleging genoemd. Zeker nu is dit een moment om de gene die jij kent die in de zorgt werkt eens wat extra aandacht te geven. Stuur hem of haar eens een berichtje of een kaartje of stuur die gene een leuk bosje bloemen. Ze verdienen het!

Vaderdag

Corona crisis of niet, Vaderdag is een dag die altijd door kan gaan. Gelukkig mogen we weer in kleine groepen bij een komen en kan iedereen zijn geliefden weer opzoeken. Google dus maar snel op cadeau ideeen man en koop iets waar jij je vader mee laat zien dat je hem waardeert. Wij raden aan een belevenis cadeau te geven en er eens met je vader of ouders op uit te gaan. Deze herinneringen raak je nooit meer kwijt!