Een huis laten bouwen

Lees hier over een huis laten bouwen, en hoe doeltreffend dat kan zijn. Onnodig vaak tobben mensen wat af met een onhandig huis, terwijl het zo efficiënt kan. Bijvoorbeeld een psycholoog die van een verbouwde garagebox bij de woning een gespreksruimte heeft gemaakt waar zij cliënten kan ontvangen. In de garagebox zijn geen mogelijkheden om een raam of ramen te maken, de cliënt voelt zich daar ongemakkelijk, en de gesprekken komen moeilijk op gang. Later is zij een gesprekskamer gaan huren in een gezondheidscentrum, de verbouwde garagebox naast de woning is een verloren investering. Lees in deze tekst hoe zij het beter aan had kunnen pakken.

Vaak is de ideale woning niet te verkrijgen

De psychologe had gelijk moet kiezen voor een huis laten bouwen met een gespreksruimte. Soms is in een gebied een woning met een praktijkruimte eraan niet te koop. Om dan een twee-onder-één-kap te kopen met een garagebox, daar een gespreksruimte van maken wat niet werkt, is dan geldverspilling. Beter is om te kiezen voor een bouwkavel, en dan bij variahuis.nl kijken voor de kangoeroewoning. De gespreksruimte heeft een aparte ingang voor de cliënten met een hulpvraag. Zij had het op die manier handiger en goedkoper aangepakt. De kangoeroewoning houdt de waarde, deze is later te verkopen aan een andere hulpverlener of als zorgwoning.

U kiest voor wat u graag wil hebben

Als u overgaat op een huis laten bouwen, dan kiest u voor wat u precies wilt hebben. De psychologe die achteraf gezien beter had kunnen kiezen voor een kangoeroewoning is zomaar een voorbeeld. Soms kan de keuze vallen op een woning volledig naar eigen smaak. Een enkele keer is dat noodzaak. Als voorbeeld een bungalow is gelijkvloers, handig voor als u slecht ter been bent. Er zijn veel redenen te formuleren waarom u kunt overgaan op een huis laten bouwen. Variahuis.nl is dan het goede adres, op de site is te lezen over de full service.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *