Een goede headset kopen


Een goede headset kopen is voor meerdere bedrijven van ontzettend groot belang. Denk eens aan grote bedrijven als Ahoy Rotterdam waar je met ongelooflijk veel verschillende mensen tegelijk aan het werk bent. Je kunt dan begrijpen dat het zeer waardevol is om geluid weg te filteren (als er bijvoorbeeld veel herrie gemaakt wordt) en om te communiceren met je collega’s. Beide is gemakkelijk om te doen met een headset die goed werkt. Wij hebben het in onderstaande alinea over de 3M peltor litecom. Dit is een van onze favoriete te gebruiken headsets. Interesse? Lees dan snel verder.

3M Peltor Litecom


De 3M LiteCom Plus Headset is een hoogwaardige gehoorbeschermer met een ingebouwde communicatieradio voor draadloze communicatie over korte afstanden met andere LiteCom-headsets en draagbare tweewegradio’s die op dezelfde frequentie zijn geprogrammeerd. Microfoons met niveau-afhankelijke functie voor luisteren in de omgeving verhogen uw veiligheid omdat u uw omgeving kunt horen, bijv. waarschuwingssignalen. Met een externe audio-ingang kunt u verbinding maken met een externe telefoon of draagbare bidirectionele radio, ongeacht de frequentie.

Wat zijn de kosten?


Als ondernemer wil je natuurlijk weten wat je hier nou voor gaat betalen, mits je dit interessant vindt lijken. De headsets zijn er in ongelooflijk veel verschillende soorten. De prijs is dus erg afhankelijk van welk soort je kiest. Zo heb je ze in verschillende kleuren, in verschillende maten, maar ook in combinatie met een helmbevestiging bijvoorbeeld. Voor de goedkoopste headset kun je uitgaan van ongeveer €435. Dan heb je niks bijzonders erop aan. Kijken we naar de duurdere versies kom je al gauw uit op een bedrag boven de €1000-.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *