De verschillende soorten diensten van een slotenmaker

Wanneer we het hebben over een slotenmaker dan zullen de meeste mensen denken dat ze je alleen kunnen helpen wanneer je slot kapot is. De meeste slotenmakers doen wel meer dan alleen sloten repareren. In deze tekst gaan we de diensten van een slotenmaker in breda op een rijtje zetten met een uitleg daarbij.

Sloten openen / Buitengesloten

Het komt vaak voor dat je jezelf per ongeluk buiten hebt gesloten of dat je slot kapot is gegaan. Je hebt bijvoorbeeld doordat je haast had de deur dicht gegooid zonder je sleutel mee te nemen, het kan ook zomaar gebeuren dat je sleutel afbreekt in je slot doordat het een oude sleutel is. Met een slotenspecialist sta je binnen no time weer in je woning, zij kunnen namelijk met speciaal gereedschap je deur weer openen zonder sleutel. 

Sloten vervangen

Slotenmakers kunnen allerlei werkzaamheden zien te verrichten als het gaat om het vervangen of repareren van sloten. Als je bijvoorbeeld op je bestaande slot een nieuwe of betere cilinder wilt of je wilt juist met 1 sleutel al je deuren kunnen openen dan ben je bij een slotenmaker op het juiste adres. 

Inbraakbeveiliging

Wanneer je je huis goed wilt beveiligen begint dit bij goede sloten, veel inbraken ontstaan namelijk doordat het huis een slecht beveiligde cilinder heeft. De cilinder is makkelijk uit het slot te halen in deze situatie. Om je huis zo goed mogelijk te beveiligen kun je bij

www.slotenmeester.nl 3 soorten sloten laten installeren, namelijk:

  • SKG cilinders
  • Meerpuntsluiting
  • Kentrekbeslag

Deze soort sloten moeten er voor zorgen dat jou deur optimaal beveiligd is en inbraak proof is.

Driepuntsluiting

Als jij je huis maximaal wil beveiligen dan is een driepuntssluiting precies waar je naar op zoek bent. Een normaal slot zit namelijk vast met 1 haak, een driepuntssluiting slot zit vast met maar liefst 2 klemmen. Wanneer je de deur op slot doet bij een driepuntssluiting en er wilt iemand inbreken moet die in plaats van 1 plek, 3 plekken open breken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *