De houten vloer wereld

houten vloer bovenaanzicht

Er zijn veel dingen gaande in vloeren wereld. PVC wordt steeds populairder, maar veel mensen kiezen nog steeds voor een echte houten vloer. Waarom? Dat bespreken we in dit artikel. 

Een houten vloer geeft echt karakter aan de ruimte. Door een houten vloer te nemen is geen enkele vloer hetzelfde. De planken hebben hun eigen tekeningen, dit maakt dat een houten vloer echt een unieke uitstraling heeft. Dit geeft de vloer – en dus ook de ruimte – eigenheid en charme. De houten vloer zorgt ervoor dat je de natuur in huis brengt. Dit brengt warmte en en sfeer aan de ruimte die niet te vergelijken is met een ander vloeren soort. 

Het mooie aan een houten vloer is dat de vloer er der loop van de jaren steeds beter uit gaat zien. De warme uitstraling van de vloer blijft onveranderd, maar gaat meer leven. Hier en daar zal je vloer wat meer gebutst zijn. Dit toont dat er geleefd is en geeft de vloer een eigen karakter.
Een houten vloer blijft een natuurproduct. Hierdoor is het ook vatbaar voor uitzetting en krimping van het materiaal. Bijvoorbeeld bij warmer en kouder weer. Bij www.martijndewitvloeren.nl is hier wat op bedacht. Door jarenlange ervaring is er een leg techniek ontwikkeld, gecombineerd met een houten vloeren systeem, dat ervoor zorgt dat deze krimping en uitzetting niet voor kieren en scheuren zorgt. Ze zijn zo overtuigd van deze methode dat er 10 jaar garantie wordt gegeven. Kwaliteit staat bij Martijn de Wit voorop.