Ben jij op zoek naar een cadeau voor een kinderverjaardag?

Het vinden van een verjaardagscadeautje kan nogal een uitdaging zijn, helemaal voor kinderen. Want wat moet je de kleine geven? Meestal worden ze overladen met spullen, dus probeer maar eens origineel uit de hoek te komen. Toch zijn er veel cadeautjes waar je een kind super blij mee maakt. Wil je weten welke dit zijn? Je leest het hier!

Speelgoed

Dit is een inkoppertje, maar met speelgoed maak je een kind altijd blij! Je kan hierbij denken aan de standaard speelgoed cadeaus, zoals speelgoedauto’s voor jongens en Barbie poppen voor meisjes. Maar je kunt ook een hele andere weg inslaan. Zo heb je tegenwoordig genoeg leuk speelgoed dat de kids bijvoorbeeld zelf in elkaar moeten zetten. Denk hierbij aan Lego pakketten of sets waarbij je zelf tasjes en kralenkettingen kunt maken. Super leuk en origineel om te geven en het kind is gelijk creatief bezig! Zo zal het speelgoed niet snel gaan vervelen. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de leeftijd van het kind. Jongere kinderen mogen nog niet met veel losse onderdeeltjes in aanraking komen, dus dan kun je beter kiezen voor houten speelgoed Little Dutch. Dit speelgoed is speciaal voor de wat jongere kindjes en daarmee dus ook veilig in gebruik.

Spulletjes voor buiten

Tegenwoordig zitten de meeste kinderen vastgeplakt achter hun laptop of tablet. Hier spelen ze allerlei spelletjes en kunnen ze ook online tegen vrienden spelen. Super leuk natuurlijk, maar hierdoor komen ze niet zoveel meer buiten om te spelen. Geef daarom eens leuke cadeaus waarmee ze zich buiten kunnen vermaken! Denk bijvoorbeeld aan een balspel, een step, tent of een fietsje of skates. Zo kunnen ze met mooi weer lekker in de tuin spelen of oefenen met skaten. Dit kan zowel alleen als met vriendjes en vriendinnetjes.